Deze  onzekere transformerende tijd vraagt veel van ons. De corona crisis maakt triggers zichtbaar en voelbaar en stress loopt op. Hoe bewaar je je evenwicht en rust? Hoe ga je om met gevoelens van onmacht, onzekerheid, angst en rouw? Hoe hou je je ruimte, verbinding en liefdevolle rust?  En in je relaties, met thuisonderwijs, druk op inkomsten, online samenwerken, of 24/7 je gezin om je heen?  Hoe zorg je voor je ruimte? Jouw gevoeligheid?  En; bezinningstijd volop! Time for change! Hoe geef je nu en hierna handen en voeten  aan  je volle potentieel?

 Ik werk in overleg online of in de natuur  van de bossen rond Amersfoort. Uitgangspunt is dat we alle huidige richtlijnen die zijn voorgeschreven volgen. Het vraagt wat meer overleg van tevoren óf en hoe we kunnen werken.

Afhankelijk van je vraag kunnen we kiezen voor een online-sessie of een buitencoaching/opstelling met de gebruikelijke anderhalve meter afstand. Dat gaat met gemak in de ruimte van de natuur.

 

Ook online werken mijn sessies krachtig uit. Ik kan ik je laten voelen waar de spanning zit en wat losgelaten mag worden. Ik werk vanuit het idee dat ieder mens heel en compleet is. Tijdens individuele gesprekken gaan we onderscheiden wat aangepast en aangeleerd gedrag van de persoonlijkheid is en wat altijd onveranderlijk aanwezig is, jouw essentie. Ik laat je je lijf voelen en zo kom je bij wat er écht toe doet voor jou en ik help je los te laten en je ruimte en balans te voelen.

Ik werk met heldere doelen. Ik volg de stroom van wat zich aandient in het nu en leer je voelend aanwezig zijn. Zo kun je loslaten wat niet meer dient. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Belangrijk is dat ik en jij helemaal aanwezig zijn, en open staan voor wat zich NU aandient en niet voor wat eerder bedacht of gevoeld is. Zo kom je tot nieuwe inzichten, ervaringen en kan transformatie plaatsvinden.

Ik loop een sessie of een tijdje mee. Als vragensteller, luisteraar, spiegelaar, omdenker -en dwarsdenker. Nieuwsgierig en onderzoekend. De eerste online sessie is nu gratis. 

samen aan het werk naar merkbaar resultaat en zichtbare verandering

Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van een breed aanbod van werkvormen zoals opstellingen,  energetisch werk, geleide meditatie, creatieve werkvormen, droomwerk en zelfonderzoek.

Praktische informatie
Duur: v.a. 1 uur per gesprek
Tijdstip en locatie: Op afspraak online of in de natuur rond  Amersfoort. 

 

Kosten: eerste online sessie in april GRATIS Daarna € 87,- per uur (btw-plichtigen exclusief btw.) Serie van 4 online sessies tijdelijk voor €  227,- i.p.v. 347,- 

 

Stellen: € 140,- per uur, per stel (btw-plichtigen exclusief btw.)
Voor bedrijven, of als jouw werkgever vergoedt, dan volgt een offerte op maat.