natuurcoaching 

Individuele buitencoaching en -opstellingen geef ik tijdens deze periode van ‘intelligente lockdown’ -met gepaste afstand- in de bossen rondom Amersfoort of online. In april is het eerste uur gratis.

 

Uitgangspunt is dat we alle richtlijnen die zijn voorgeschreven volgen. Als je kiest voor een natuurcoaching of -opstelling doen we dat zonder fysiek contact en met de gebruikelijke anderhalve meter afstand. De huidige restricties in contacten door het coronavirus vraagt wat meer overleg van tevoren; óf en hoe we kunnen werken.Ik neem mijn cliënten al een paar jaar mee naar de bossen rondom Amersfoort. Prachtige natuur, en ruimte genoeg waar die afstand van minimaal anderhalve meter heel goed is te bewaren. Heerlijk uitnodigend om je hart op te halen.

 

De natuur spiegelt en helpt je in je lijf

Drie elementen: beweging, de natuur en fysiek gevoelde ervaringen komen terug bij buitencoaching. Het wandelen, de omgeving, het jaargetijde, het weer, de planten en dieren helpen hierbij mee.
Deze drie elementen ondersteunen en versterken elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De natuur heeft zijn eigen taal en is van symbolische waarde voor emotionele en mentale processen. Op het moment dat je iets in de natuur gaat benoemen, ga je spiegelen. Je onderbewuste gaat spreken en geeft inzichten.‘Uit het hoofd en in het lijf gaan’ wordt makkelijker als je in beweging bent. Dit helpt om sneller bij de essentie te komen van jouw vraag en brengt als vanzelf meer diepgang in de gesprekken.

Jouw positieve ervaringen en inzichten die tijdens de coaching ontstaan, help ik je te verankeren met een fysieke ervaring, zoals energetische of systemische oefeningen of de wandeling zelf.

 

Dichter bij je eigen natuur

Deze drie elementen samen mijn liefdevolle aanwezigheid en -compassievol confronterende begeleiding helpen je in jouw proces. Je krijgt snel inzicht in thema’s, die je als belemmerend ervaart in je leven. Samen onderzoeken we welke overlevingsmechanismen in je thema’s verscholen zijn en laat ik jou in jouw eigen lijf voelen waar de energie is vast komen te zitten en leer ik je deze blokkades te voelen en loslaten. Mijn eigen lichaamsbewustzijn is daarin het instrument, dus ik raak je daar niet bij aan, maar kijk en voel hierin met je mee. We gaan terug naar de oorsprong van wat belemmerend uitpakt en vormen het om in kracht. Zo brengt natuurcoaching je dichter bij je eigen natuur.

 

 

Praktisch

We spreken afhankelijk van jouw vervoersmogelijkheden een startpunt af in de bossen, hei en stuifduinen rondom Amersfoort. Van daaruit begint de wandeling. Individueel lopen we anderhalf tot twee uur. Wandelcoaching in een groep van maximaal drie personen (met zéker anderhalve meter afstand) duurt ongeveer drie uur. Afhankelijk van locatie en weer kan dit iets uitlopen. Wil je niet reizen en ook geen online sessie doen? Dan kom ik naar een plek in de natuur in jouw omgeving. Ik reken hiervoor reistijd en -kosten.

Trek goede wandelschoenen aan en kleed je voor de omstandigheden van dat moment. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Een onderdeel van de coaching is accepteren wat er is: dat geldt ook voor de weersomstandigheden.
Neem ook wat te eten en te drinken mee.

Een individuele sessie duurt anderhalf á twee uur.

 

EERSTE UUR OF SESSIE VAN SERIE VAN 3 GRATIS
De coronacrisis treft ZZP-ers en vele medemensen erg in de portemonnaie. Daarom bied ik in april het EERSTE UUR GRATIS aan. Voor een kort coaching traject van 3 sessies betaal je er nu 2.

🌱Voor een coaching/opstelling in de natuur rond Amersfoort (met 1,5 meter afstand) is het eerste uur GRATIS. (anders € 97,- p/u)

🌱 Toch liever online? Voor een traject van 4 online sessies, betaal je als ZZP-er in april € 227,- i.p.v. € 347,-
(Nu dus € 57,- en anders € 87,- p/u) Al het aanbod is exclusief BTW.

Ben je particulier en resoneert dit wat ik schrijf? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Mocht desondanks buitencoaching voor jou financieel niet bereikbaar zijn, schroom dan niet contact op te nemen. Samen komen we daar uit.

post@renatebreuls.nl

 

 

Praktische informatie
Duur: v.a. 1 uur per gesprek
Tijdstip en locatie: Op afspraak online of in de natuur rond  Amersfoort. 

 

Kosten: eerste online sessie in april GRATIS Daarna € 87,- per uur (btw-plichtigen exclusief btw.) Serie van 4 online sessies tijdelijk voor €  227,- i.p.v. 347,- 

 

Stellen: € 140,- per uur, per stel (btw-plichtigen exclusief btw.)
Voor bedrijven, of als jouw werkgever vergoedt, dan volgt een offerte op maat.