Playshop ‘Vrij verbinden in liefde en leven’
Hoe verbind je je vrijer van bindingsangst en verlatingsangst in de liefde en het leven? Minder gedoe en meer genieten? Dit onderzoeken we d.m.v. systemisch werk, lichaamswerk, ervarings- en haptonomische oefeningen en inquirys.

 

 

Herken jij jezelf hierin?

  • dat je iemand niet kan loslaten, aan hem of haar gaat trekken als je hem/haar leuk vindt?
  • of dat je de boot afhoudt en excuses opwerpt als je iemand stiekem toch wel leuk vindt en deze laat merken dat hij of zij jou leuk vindt?
  • Of: je hebt een relatie en ervaart afstand en gebrek aan intimiteit of verbinding? Gaat hierin ‘hard werken’ of je terugtrekken?
  • in vriendschappen in werkrelaties en voel je je snel afgewezen en niet zeker van je plek.

Verlatingsangst en verbindingsangst zijn twee kanten van het zelfde gouden muntstuk die de overvloed van de liefde en verbindingen in zich bergt. In deze playshop gaan we deze dynamiek onderzoeken en helpen doorbreken.

 

Vrijheid in handelen, lijf en leven

Hoe mooi kan de liefde zijn tussen jou en de ander als het stroomt en je de essentie van wie je bent, een Liefdevol mens, vrij kunt geven en inzetten in je relatie en het leven? Wat een verademing zou het kunnen zijn als je bewust of onbewust de beren op de weg en zelf opgeworpen barricades, ingesleten patronen en verborgen dynamieken niet langer ten tonele voert in het verbinden? Hoe fijn zou het zijn als je je vrij en autonoom op eigen benen genoeg kunt voelen om in relatie te zijn zonder de ander daarbij ‘nodig’ te hebben?
Meer genieten en minder gedoe door zicht op je eigen aandeel waardoor je uit de dynamiek kunt stappen.

Werkwijze

We doen speelse en diepgaande ervaringsoefeningen op basis van systemisch werk, lichaamswerk, haptonomische principes en inquirys. Lichaamsbewustzijn en voelend aanwezig heeft daarbij mijn speciale aandacht. Hierbij kijken we ook in hoeverre de relatie met onze ouders en ons welkom voelen hier op aarde een rol speelt.

We spelen, ontdekken, onderzoeken, ervaren, en doorleven al voelend. Net als het leven zelf, maar in deze playshop in een veilige liefdevolle snelkookpan. Dit brengt lichtheid en lucht in wat we als lastig ervaren en wat we verlangen… We gaan ervaren hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde de ruimte en een eerlijkere kans.

Contra-indicatie
De playshop zet je in een lichaamsgericht en cognitief bewustwordingsproces. Hiervoor is psychische stabiliteit en je comfortabel genoeg voelen om in een groep te werken een voorwaarde. Bij twijfel raad ik aan contact op te nemen. Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Praktisch 

Investering: €97,- Voor stellen of er komt een vriend(in) mee: € 177,00

Inloop: 10.30 uur

Workshop: 11:00-17.00 uur

Lokatie:
StilleWateren
Bloemendalsestraat 27
3811 EP Amerfoort

Aanvullende informatie of vragen? Stuur een email naar info@renatebreuls.nl.

Reserveer nu je plek door een kaartje te kopen via onderstaande knop. Inschrijving is op volgorde van binnenkomst en betaling. Details hierover ontvang je na aanmelding.