video

Coronacrisis: Het grootste effect van het coronavirus is de angst en de ontregelende effect op de samenleving. Hoe ga je daarmee om? Onze dagelijkse routine en sociale contacten zijn weggevallen. We zijn allemaal uit onze comfortzone geraakt. Wat we kenden is nu anders… Het zijn uitdagende tijden.

Hoe behoud je je rust temidden van de onzekerheden en angst in de hand werkende berichtgeving? Wat doe je met je eigen gevoelens als je continue thuis werkt of bent, alleen of bij de kinderen die niet naar school gaan? In quarantaine wegens ziekte of om die te voorkomen? Als je als ZZP-er of ondernemer je inkomsten en spaarcenten ziet verdampen? En dan is ook nog de run op levensmiddelen in de supermarkten…

Hoe stap je uit je angst en voorkom je die?

Ik heb hier veel know-how in en vond het frustrerend dat juist nu mensen deze kennis nodig hebben en ik geen coach contacten of groepen kan geven. Dus ik stapte uit mijn comfortzone en maakte een “Facebook live” video waarin ik tips geef hoe je dergelijke gevoelens kunt reduceren of voorkomen.

Uit de losse pols, ongemakkelijk door geen fysiek of virtueel contact met iemand voor mijn neus maar voor een eerste video prima genoeg en met waardevolle info.
Wil je hierover of over andere zaken (online-) of fysieke begeleiding, of heb je suggesties voor onderwerpen voor een volgende video, stuur me dan een bericht.
post@renatebreuls.nl