Voor vrouwen

Systemisch werk, of opstellingen werk is een mooie diepgaande methode die transformerend uitpakt doordat het eenvoudig zichtbaar en voelbaar maakt welke verborgen dynamieken spelen bij jouw innerlijke vraagstukken, patronen, levensvragen en conflicten en die van jou in relatie tot anderen. Opstellingen maken dit inzichtelijk en hebben de kracht om de natuurlijke balans en orde te herstellen. In vragen met betrekking tot je werk, je relaties, ziekte, trauma en terugkerende patronen. En het brengt je krachtig op jouw eigen unieke plek in het gezin, je werk en de samenleving.

Het  helpt om te kunnen voelen en ervaren wat er wérkelijk aan de hand is en brengt beweging en heling in dat wat stagneert. Door mijn achtergrond als lichaamswerker en mijn sterke energetische en invoelende vermogens kan ik je hier heel goed bij begeleiden.  

Een opstelling is uitermate geschikt om inzicht te krijgen in de eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook. Het maakt inzichtelijk en voelbaar wat de dieperliggende dynamieken zijn die er in jou conflicteren, waardoor jij vaak tegen dezelfde soort issues aanloopt in verschillende situaties in jouw leven of die maken dat je niet lekker in je vel zit. Het brengt je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem of dat binnen elk ander systeem waarbinnen jij je bevindt, bijvoorbeeld dat van jouw organisatie.

 

De verhouding met anderen in dat systeem wordt erdoor duidelijk en hoe jij je daarin onbewust opstelt. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.
Het is geschikt voor alle kwesties die gevoelig liggen, een dilemma bevatten of anderszins gecompliceerd zijn. Er komen oplossingen uit voort, die het hart raken en die diepe inzichten geven in de wezenlijke krachten van leven en werken. Of het nu over jou, jou en je familie, je werk of plek in de maatschappij, relaties, ambities of anderszins gaat; het pakt verhelderend en helend uit. 

Het werkt door in jouw leven en omdat we allemaal in systemen verbonden zijn, kan het helend doorwerken voor het hele systeem en ook zijn effect hebben op de andere systemen waarmee je verbonden bent.
Zo kan het innemen van je eigen plek in je familiesysteem ook zijn doorwerking hebben op herstel van de balans tussen relaties in je werkveld of in andere systemen waarmee je je verbonden voelt. Ook zaken op andere levensgebieden kunnen hierdoor eveneens beter verlopen. Een effect kan ook zijn dat mensen in je omgeving je prettiger benaderen. Heling door systemisch werk komt in alle kleuren en maten. 

Het systemisch werk maakt gebruik van het Wetend Veld. Dit is het Veld van Eenheid, waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is. Het is het onderliggende bewustzijnsveld, dat alles draagt. Onze ziel is hier direct mee verbonden. Ik ervaar het altijd als magisch; een voorrecht en ontroerend fijn om met dit veld van Eenheid te werken, waarmee ik me zo verbonden kan voelen.

 

Ik geef open avonden met opstellingen als werkvorm, daarin is elke vraag waarin je helderheid of heling wilt welkom. Ook geef ik thema-avonden, zoals bijvoorbeeld over relaties, seksualiteit en ordening in het systeem van herkomst en een opstellingen cyclus waarbij we een aantal avonden in een vaste groep samenkomen om voor de doelgroep relevante thema’s op te stellen. 

 

Voor vrouwen geef ik een cyclus met opstellingen en bodywork voor specifieke vrouwenthema’s. 

Opstellingen binnen (jouw) bedrijf, in een team of kunnen lastige processen en stroeve samenwerkingsissues snel vlot trekken. 

De opstellingen vinden plaats in Amersfoort en kunnen op aanvraag ook elders in het land of binnen jouw bedrijf gegeven worden. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden door te spreken.

 

In de agenda vind je mogelijkheden voor opstellingen in een groep. https://www.renatebreuls.nl/events/

 

Indien je een individuele opstelling wilt, mail dan naar post@renatebreuls.nl