Serie avonden: Vrij zijn in vrouw-zijn.

 

 

Een cyclus van vijf avond workshops waarin we met een vaste kleine groep vrouwen opstellingen doen in combinatie met lichaamswerk en werken met “Je plek innemen”, “opschonen en vrijgeven van de vrouwenlijn” en “specifieke vrouwenthema’s” met als doel: “vrijuit leven als vrouw”.

VRIJ ZIJN
Er huist veel kracht en ongekende mogelijkheden in jou, vrouw…. Creatiekracht, intuïtie, zachte en krachtige vrouwelijkheid en zo veel méér! Maar we leven vaak láng ons volle potentieel niet. Je geeft gas, en tegelijkertijd heb je de handrem er op. In ons werk en leven blijven we dan hangen op een schurende comfortzône.

Dit is een mooie kans om in de veilige setting van een sistergroep hardnekkige of onbewuste patronen en conditioneringen los te laten en stappen te zetten om de unieke potentie die in jou huist te gaan belichamen. Om de relatie te verdiepen die je hebt met je levenskracht en eigenwaarde, zusters, vriendschappen, kracht, sensualiteit, gevoel van vrijheid, de relatie met je lichaam, seksualiteit, omgaan met je baas of collega’s, probleemloos je geld verdienen; welk thema ook voor jou speelt.

 

Ontmoet je zachte kracht en je unieke vrouwenpower, verbind je met jóuw lijf, jouw verlangens en jóuw leven.

Waar we naar toe werken is: vol je levenskracht de ruimte bieden, je plek innemen, leiderschap van je leven op je pakken en het leven kiezen waarvan je weet dat het bij jou hoort. Trouw aan jezelf, en van daaruit adequaat en respectvol handelen naar je geliefden, collega’s, familie; de mensen in jouw leven. Dat doen we middels opstellingen, inquiries, lichaamswerk. We volgen dat wat zich aandient zo komen er  ordenings- of vrouwenlijn opstellingen aan bod werken we met de thema’s die ons raken.

 VRIJHEID IN HANDELEN, LIJF EN LEVEN

Opstellingen bevrijden onze essentie van conditioneringen en helpen ons los te laten wat niet bij ons hoort, soms zelfs iets dat vele generaties voor ons gebeurde. In combinatie met hoe ik lichaamswerk inzet, en in de bedding van jouw sisters leer je hoe je zelf je blokkades op kunt lossen. Je gaat jouw sprankelende unieke kracht voelen en je unieke vrouwenpower. 

OPSCHONEN EN VRIJGEVEN VAN DE VROUWENLIJN 

Of je je moeder en of voormoeders nou (goed) kent of niet, ze spelen een belangrijke rol in hoe jij als vrouw je leven leidt. Moeders goede zaken door aan hun dochter, en vaak onbewust manieren van doen en laten waar we als dochter liever niet mee te dealen zouden willen hebben. Dit kan in belangrijke mate bewust en meestal onbewust bepalen hoe jij je als vrouw beweegt door het leven. Dit kan een doorwerking hebben in zaken als bijvoorbeeld schaamte voor je lijf, in je seksualiteit, je onveilig of ongemakkelijk voelen, zowel met vrouwen als in relaties met mannen. Je machteloos voelen, of het lastig vinden je vrouw te voelen op het werk in een mannencultuur. Er zijn veel meer thema’s denkbaar waar we mee kunnen werken, en ook onze kinderen hebben hier veel aan in hun eigen leven.

Voor vrouwen die dit willen: vrijuit leven; is deze opstellingencyclus.

Laat de angst, verdriet en woede, de onmacht die niet bij jou horen, los. Ontmoet je zachte kracht en je unieke vrouwenpower, verbind je met jóuw lijf, jouw verlangens en jóuw leven. Laat je levensenergie stromen en kom in je vrouwelijke kracht, zachtheid, heelheid en rust!

We werken in een vaste groep omdat dit een warme en veilige basis geeft om processen met elkaar te delen en hierin te verdiepen. We representeren voor elkaar, en ontmoeten elkaar in sisterhood.

 Je kunt ook zelf een doorgaande groep rondom andere thema’s op andere data en/of overdag organiseren, minimaal zes mensen, op mijn, of een eigen (incompany-) locatie.

 

 

 

Praktisch 

De opstellingencyclus vindt plaats in de binnenstad van Amersfoort. Op dinsdagavonden tussen 19.00 en 22.00 uur

Data: 21-1, 4-2, 18-2, 3-3, 17-3. Bij interesse starten we met een gezamenlijke potpuck maaltijd vanaf 18.00 uur. 

Bijdrage voor vijf avonden: early bird: Bij aanmelding voor 10 januari € 217,-  

 Na 10 januari  € 247,-  

Neem je een vriendin mee, dan ontvang je € 30,- korting op de cyclus. 

Voor btw-plichtigen: prijzen zijn exclusief btw. 

Als jouw werkgever vergoedt, dan volgt een offerte op maat. Een coachingstraject is daarbij een extra optie.

Aanmelden via: post@renatebreuls.nl 

Aanvullende informatie of vragen? Stuur een email naar info@renatebreuls.nl.

 

mooie inzichten

“Het was een super fijne dag met mooie inzichten en mooie ontmoetingen. Een aanrader voor iedereen. Dank Renate Breuls, dank iedereen die er was.”

Liesbeth Dolleman

liefdevolle begeleiding

“Vandaag de PlayShop Verbinden in Liefde en Leven bijgewoond en wat ‘n prachtige inzichten kwamen er uit naar voren met simpele maar zeer krachtige methoden en liefdevolle begeleiding door Renate Breuls. Ik kan ik dit iedereen aanraden die meer wil voelen en daarmee begrijpen hoe de liefde werkt.

Hans van Tol

subtiele playshop

“Subtiele Playshop van @renatebreuls over je lijf voelen in contact met anderen. Genoten van liefde en weerstand, bijzondere mensen en de nieuwe inzichten! En van Renate, die heel fijn begeleidt!” ??

Marianne Zuur

bedding

“Ik heb bij Renate gerepresenteerd tijdens een opstellingenavond. Renate creëert een bedding waarin alles mag ZIJN. Dit is van enorme waarde, omdat o.a. diepe pijn en verdriet zichtbaar kan worden. Op een diepe laag wordt er gewerkt waardoor zelfs op zielsniveau een verschuiving plaatsvindt. Dat is voelbaar. Ik heb Renate ervaren als zeer intuïtief, afgestemd, stevig en wijs. Je ziet dat ze dit soort processen al heel vaak heeft begeleid. Kortom, een aanrader!”

Brenda Boele – natuurcoach

Ik kan mijn angsten makkelijker aankijken

“De keer dat ik meedeed in “vrij verbinden in liefde en leven” kon ik goed voelen wat mijn diepste angst is voor voluit en vrij in liefde leven én wat mijn grootste verlangen is, hierin. Deze angst en dit verlangen liggen dicht tegen elkaar aan, voelbaar in mijn lijf (hoofd, hart, hara). Door dit innerlijk weten, kan ik nu in mijn dagelijks leven mijn angsten gemakkelijker aankijken en ze zien als richtingwijzers: achter de angst zit n.l. mijn grootste verlangen en dus ook mijn grootste kracht en drijfveer om mijn dromen waar te maken. Die richting wil ik dus uit! Dankjewel Renate.
Echte aanrader dus, mensen.”
Liefs Magda
???????

Magda Bannink