De Coronacrisis maakt ondernemen, zeker voor ZZP-ers meer dan ooit tot een uitdaging want het raakt onze vrijheid van handelen, angsten en trauma’s aan. Hoe onderneem jij nu? Dat heeft alles te maken met hoe jij je onder druk beweegt. Wat jouw ingesleten paadjes in reactie op stress zijn. Deze tijd nodigt ons uit te verwerken en los te laten wat al die jaren onder de oppervlakte sluimerde. En het is dé weg naar het ervaren naar vrijheid in je ondernemerschap. Een essentiele one-way-road nu onze vrijheid in ondernemen door de ‘social distance’ stevig op de proef wordt gesteld.

Hoe deal jij als ondernemer met onzekerheden en stress, met financiële onzekerheid? Ga je vechten? Keihard op elke impuls inschieten om snel tot oplossingen te komen? Goedkope quick fixes waar je ziel niet meer van kan zingen? Waar je niet echt trots op bent? Met een tunnelvisie? Doorwerken tot je er bij neervalt?

Ga je vluchten? De uitdagingen uit de weg?En vluchten in alles, behalve de pijnlijke realiteit? Alles met ‘te veel’ er voor? You name it: netflixen, drinken, eten, tinderen, Het hele scala aan vluchtroutes… Terwijl je deep down weet dat het slechts afleidt van de pijn en angst die daaronder liggen?

Of bevries je? En kom je tot geen enkele constructieve actie meer? Dan ben je bevangen door stress en spanning, en kun niet meer helder denken, laat staan richting bepalen en keuzes maken… Je hebt een gevoel van numbness…schiet uit je lijf en gaat steeds minder voelen en constructief handelen. Dit komt o.a. door soms al járenlang opgeslagen stress in je lijf.  Te hard gewerkt, gezorgd, zorgen gemaakt, overprikkeld geweest, oud trauma…

of…. beweeg je door de angst en vernauwing heen?

Hopelijk ben jij in staat je door de angst en vernauwing heen te bewegen. Voel je je vrij, ontspannen en creatief? Als mens met hart voor je zaak die triggers kan herkennen voor wat ze zijn, en deze tijd kan gebruiken als bezinningstijd om patronen te doorbreken? Creatie tijd? Schoonvegen van mijn paadje-tijd? Om ruimte te maken voor een vernieuwde onderneming, die bijdraagt aan wat de wereld NU nodig heeft in deze transformatie tijd? Of het zo te creëren  dat jij er nóg levendiger en blijer van word? Want de crisis is voelbaar, maar wie het vertrouwen kan blijven houden op wat er collectief in beweging is, kan ervaren dat de hele samenleving door een transformatieproces gaat. Een geboortekanaal. Het ontpoppen van rups naar vlinder?

Hartgedragen bezield ondernemerschap

Na deze crisis volgen nieuwe keuzes voor een vernieuwde samenleving. Wil je die met gezonde bezielde eigen inzet, mensen en keuzes voor het collectief, dan is dít de weg… De weg van het hart. De weg van hartgedragen en bezield leiderschap en ondernemerschap. Van voelen, vertrouwen en vertoeven in het niet weten, net zolang tot je het weet.  En van leren luisteren naar wat jouw lijf en intuïtie je vertellen wat goed is. Om jouw unieke bijdrage aan de wereld uit te vouwen, met inzet van je volledige potentieel. Met de impact die daar uit voortvloeit. Net als de rups die door een nauw gaatje uit zijn cocon naar de vrijheid en schoonheid van vlinder transformeert.

ondernemen met ziel en zaligheid

Eén ding weet ík zeker. Ik onderneem en blijf dit doen, want mensen helpen bekrachtigen, bewustere keuzes te kunnen maken, los te laten van oud en te durven kiezen van nieuw, en hen helpen hun potentieel uit te pakken, is mijn wijze om mijn eigen bezieling constructief in de samenleving te brengen. En om deze gezonder, bewuster en liefdevoller te maken. Wat is er nou mooier dan dat wat er in je hart leeft ook op jouw unieke wijze in de wereld te brengen? Te doen waar je écht blij en levendig van wordt? En zo anderen inspireren het zelfde te doen. Én daarbij: ik hou van vrijheid en mijn hart volgen. Jij kent het vast ook: als bewuste ondernemer en ZZP-er heb je de innerlijke drive om vanuit je hart te manifesteren. Om met ziel en zaligheid daar waar je achter staat de wereld aan te bieden. Deze mooier te maken. De vrijheid om dit te doen wordt nu echter met alle gevolgen van ‘social distance’ heel stevig op de proef gesteld.

Voor hartgedragen keuzes en een gevoel van vrijheid is echter rust nodig, een ontspannen lijf en zenuwstelsel. Geen stress en angst. Wel: aarden, zakken in je bekken, contact met de natuur en je eigen natuur. Inzicht en afrekenen met oude bekende paden van reageren op stress. Bruis en levenslust, creativiteit. Visie. Positie bepaling. Koers uitzetten. Stappen zetten. In vertrouwen blijven. Laveren op de storm. Durven blijven investeren. In waar je in gelooft. Juist nú, want de wereld is in transformatie. En jij kan constructief creëren met al dat oneindige potentieel in jou.

coaching in de natuur en online

Mocht je daarbij begeleiding willen: door mijn training in non-verbale communicatie en omdat ik in staat ben mijn lijf als instrument te gebruiken en energetisch af te stemmen, pakken mijn online coaching en opstellingen zeker zo krachtig uit als in life sessie en kan ik je jouw lijf en de vastzittende blokkades en emoties laten voelen en helpen loslaten om je vrijer te voelen in handelen, lijf en leven.
Welkom om een online of individuele opstelling in de natuur (met 1,5 m afstand) met mij te doen.

ZZP-ERS TOT EIND APRIL KORTING.

🌱 Voor ZZP-ers en ‘kleine ondernemers’ die door de coronacrisis in nood zijn gekomen is in april het eerste uur van een online coaching/opstelling GRATIS
🌱Voor een coaching/opstelling in de natuur rond Amersfoort (met 1,5 meter afstand) is ook het eerste uur GRATIS.
🌱 Boek je een traject van 4 online sessies, dan betaal je in april € 227,- i.p.v. € 347,-
Al het aanbod is exclusief BTW.

Ben je particulier en resoneert wat ik schrijf? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Welkom!

Hartegroet,
Renate Breuls

post@renatebreuls.nl
06-42126566

https://www.renatebreuls.nl/individuele-begeleiding/